Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Лятна рокля в нежно розово

Оцветете деня си и се радвайте на удобство и увереност. Събудете доброто настроение с нежна лятна рокля, изработена от детайли в два цвята - нежно розово и тъмносиньо.

LuxyLu image
Лятна рокля в розово и синьо

Свежи нюанси за настроение

По-силните слънчеви лъчи и полъхът на лятото поканиха увереността в гардероба Ви. Време е за стилни решения и свежи нюанси. Удобна всекидневна рокля с дължина над коленете. Без ръкави, с вградено коланче с височина над талията.

Лятна рокля в розово и синьо

Дамска рокля

Подарете си тази елегантна вталена рокля, която подчертава достойнствата на фигурата, за да направите делника по-красив. Роклята е от детайли от два плата (релефен и гладък).

Свързани продукти

Лятна рокля в светлозелено и бяло

По-силните слънчеви лъчи и полъхът на лятото поканиха увереността в гардероба Ви. Време е за стилни решения, оцветени в светлозелено и бяло, а защо не и в други свежи нюанси.

Вижте

Лятна рокля в червено и бяло

Подарете си тази елегантна вталена рокля, която подчертава достойнствата на фигурата, за да направите делника по-красив. Роклята е съчетание от два плата - с гладка и с релефна текстура.

Вижте

Лятна рокля в тюркоазено и синьо

Заложете на контрастите и на доминиращото тюркоазено. Посрещнете предизвикателствата през лятото с елегантна рокля с дължина над коленете, изработена от детайли в два свежи цвята.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също