Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Спортно-елегантен стил в мастиленосиньо

Дънковите материи не са запазени само за свободното време - те си проправят път и в деловото облекло. Прецизният избор на цвят и подходяща кройка могат да направят чудеса с денима, от които Вие, на свой ред, да се възползвате. Подарете си удобство, без да правите компромис с елегантността. Носете кокетната рокля от деним в мастиленосиньо с удоволствие и увереност.

LuxyLu image
Дънкова рокля от деним

Незабравима небрежна елегантност

Тази дамска рокля от деним е чудесен избор на облекло за всекидневието. Силуетът е стилен и женствен. Кройката е класическа и приляга по тялото, подчертавайки достойнствата му. Ръкавите са къси. Дрехата се закопчава с цип при гърба. Има вграден колан, изработен от плат с контрастиращ по-светъл цвят.

Дънкова рокля от деним

Дамска рокля от деним

Роклята предлага неограничени възможности за съчетаване с любимите Ви дрехи и аксесоари. Подходяща е за всички поводи, освен за най-официалните. Облекло, което гарантира комфорта Ви. В състава на плата са включени 97% памук и 3% еластан.

Свързани продукти

Комбинация от дънкова рокля и сако

Чудесен избор на облекло за всекидневието. Силуетът на роклята е стилен и женствен. Кройката ѝ е класическа и приляга по тялото. Сакото е перфектното допълнение към тоалета. С копчета. С джобове при талията.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също