Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Елегантен бял шлифер с класическа кройка

Имате пълна свобода да проявите въображение - шлиферът с класически дизайн и цвят подхожда не само на официални тоалети като тази рокля, но и на всекидневни костюми и на облекло в спортно-елегантен стил. Изработен е от тафта.

Шлиферът е с частично подвижен колан, чиято дължина може да бъде коригирана чрез две копчета. Има два функционални външни джоба с капачета.

LuxyLu image
Шлифер с класическа кройка в бяло

Множество възможности за комбиниране

Връхната дреха е добре вталена в горната част. Шлиферът се спуска към ханша в уширена долна част, изработена чрез комбиниране на издължени детайли, декорирани с украсителни шевове. Средната му дължина е около 109 см. Гърбът на дрехата започва с платка, разделя се на вталени детайли, които са с дължина до талията и са подчертани с вертикални декоративни тегели. Има плоха на гърба.

Шлифер с класическа кройка в бяло

Дамски шлифер

Пролетно-есенните връхни дрехи са най-добрите спътници на късите ръкави и ефирните материи. Поръчайте своя елегантен шлифер с класически дизайн, който можете да съчетавате с облекло в различен стил. Изберете между черно, бяло и два нюанса на зеленото.

Свързани продукти

Масленозелен класически шлифер

Елегантен шлифер с класическа кройка от тафта. Добре вталена горна част, подчертана талия и уширена и удължена долна част. Частично подвижен колан.

Вижте

Опушенозелен класически шлифер

Дълъг шлифер с класическа кройка от тафта. Добре вталена горна част, подчертана талия и уширена и удължена долна част. Частично подвижен колан, чиято дължина може да бъде регулирана.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също