Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Късо палто в жълто

Индивидуалните Ви предпочитания, свързани с облеклото, се превръщат във Вашата модна визитка. Достатъчно е да има един различен елемент в избраната комбинация от дрехи, за да се отличите.

Палтото е вталено в горната част и разкроено в трапецовидна форма от талията до подгъва. Има асиметричен шлиц в средата на гърба. Закопчаването в предната част на модела е скрито. Яката е своеобразен акцент.

LuxyLu image
Дамско палто в жълто

Слънчево настроение в мрачните дни

Жълто - слънчев цвят, който носи добро настроение и Ви дава още един повод да се усмихвате - дори през най-мрачните дни. Заложете на смел, но все пак нежен нюанс, който се съчетава отлично както с по-ярките цветове, така и с по-консервативните, сякаш станали класически за есента нюанси.

Дамско палто в жълто

Дамско палто в жълто

Късото палто в жълто е изборът на онези дами, които искат да бъдат с изключителен външен вид. Тук връхната дреха е съчетана с не по-малко впечатляваща червена рокля. Съставът на плата с релефна текстура, използван за палтото, е 65% полиестер, 34% вискоза и 1% еластан. Хастарът е изработен от 100% полиестер.

Свързани продукти

Късо червено палто

Палто с голяма яка в аленочервен цвят. Вталена кройка в горната част, която се разкроява в трапецовидна форма от талията към подгъва. Скрито закопчаване.

Вижте

Панталон и късо черно палто

Елегантно късо палто с вталена кройка. С голяма яка, превърната в акцент. Линията се разкроява в трапецовидна форма от талията към подгъва. Скрито закопчаване.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също