Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Семпла изисканост в мастиленосиньо

Дамско манто в дълбок, наситен нюанс. Изчистена линия и внушително присъствие в мастиленосиньо. Минималистичен стил, който удовлетворява и най-високите естетически критерии. Без несъвършенства, без излишни детайли. Насладете се на увереността, с която ще носите мантото.

LuxyLu image
Елегантно манто в мастиленосиньо

Елегантна и внушителна индивидуалност

Мантото е изработено от плат в тъмносиньо. Дължината е над колената, а кройката е права. Дрехата е със 7/8 ръкави. С къса права яка. Скрито закопчаване тип тик-так. Два функционални джоба в предната част. С хастар.

Елегантно манто в мастиленосиньо

Дамско манто с прав силует

Благодарение на минималистичния дизайн, мантото е изключително лесно за съчетаване с поли, рокли или панталони. Можете да го носите с еднакъв успех в делова среда, на лична среща или да пътувате с него. Състав: 34% вискоза, 64% полиестер и 4% еластан. С хастар от 100% полиестер.

Свързани продукти

Елегантно манто в цвят пудра

Изчистена линия и чувствено присъствие в цвят на фина пудра. Семпло, но изискано манто със 7/8 ръкави. С къса права яка. Закопчаването е скрито. С хастар.

Вижте

Елегантно манто в червено

Изчистена линия и дръзко присъствие в червено. Изискано манто със 7/8 ръкави. С къса права яка. Закопчаването е скрито. С хастар.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също