Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Дамско манто в черно

За дамите, които държат на класиката в модата, но обичат винаги да добавят по капка ексцентричност към моделите, които избират. Линията на стилното дамско манто се разкроява в долната част, а капачетата на джобчетата са допълнителен акцент. Изрязана яка. Отношение към личния стил, което се забелязва. Връхна дреха за всекидневни победи.

LuxyLu image
Дамско манто в черно

Детайли, които грабват

Категоричният черен цвят се е превърнал в синоним на безупречната визия: задължителният дрескод на някои официални събития включва малка черна рокля за дамите и черна вратовръзка за господата. Черното издига дори всекидненвните дрехи едно ниво по-нагоре.

Материята на мантото е от памук, а детайлите са прецизно изработени от екокожа. Добавихме украсителни тегели по част от елементите на мантото. Закопчаването е асиметрично, с пет копчета. Ръкавите завършват с шлиц, декориран с илици и копчета. Мантото е с подплата.

Дамско манто в черно

Манто с елементи от екокожа

Мантото в черно е с елегантен и женствен силует, който ще Ви даде увереност за постигането на всяка цел. Материята се състои от 98% памук и 2% еластан, а съставът на детайлите от екокожа е 50% полиамид и 50% полуретан. Хастар: 100% полиестер.

Абонирай се

Може да изберете също