Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Дамско манто в светлокафявата гама

Есента и пролетта – преходните сезони на почти магическа трансформация на природата и пейзажа около Вас. За да бъдете подготвена за всекидневните предизвикателства и за всяка ситуация, изберете дрехи, които няма да Ви предадат, независимо от капризите на времето.

Красота и стил, вдъхновени от природата: удобно и елегантно манто с флорален десен на плата. Няколко преливащи един в друг земни нюанса в гамата на кафявото и тушираното масленозелено.

LuxyLu image
Кафяво манто с флорален десен

Увереност, която Ви отива

Макар че мантото е връхна дреха, която се носи в по-хладните дни, силуетът му не е лишен от женственост, то не е тежко и безформено, както сме свикнали да мислим за зимните дрехи. Линията е силно вталена в горната част, а в долната е с 2х2 плохи. Дължината е над коленете. Силно набраната голяма яка на мантото е ефектна и представлява допълнителен акцент в кройката. Моделът има два странични джоба и подвижен колан.

Кафяво манто с флорален десен

Дамско манто в земни тонове

Закопчаване с пет копчета в предната част на дрехата. По пет копчета с по-малък размер и декоративна функция на всеки от ръкавите. Съставът на плата, от който е изработено мантото, е 48% полиамид, 25% памук, 18% полиестер и 9% коприна. Хастарът е от 100% полиестер.

Свързани продукти

Сиво манто с флорален десен

Манто за есента и пролетта: елегантна линия, удобство и стилен флорален десен в сивата гама. Силно набрана голяма яка, два джоба, подвижен колан и красиви копчета.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също