Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Единство от сако и жилетка

Вече няма нужда да избирате между стил и комфорт - с това сако тип жилетка ще получите и двете. Стилно, удобно и практично, това е Вашият избор в динамичното всекидневие. Благодарение на сатенените акценти, вълненият плат придобива нежно и кокетно излъчване. Кой казва, че всекидневният стил на облеклото е лишен от елегантност?

LuxyLu image
Сако тип жилетка в антрацит

Оригинален дизайн в антрацит

Вече не е нужно да губите време пред гардероба и да се чудите какво да облечете. Сакото тип жилетка се съчетава лесно както с ярки, така и пастелни цветове, а и с по-тъмни и консервативни нюанси. Платът е нежен, но със съдържание на вълна, подходящ избор за този сезон. Яката завършва в ревер със сатенен контур. Коланът е подвижен и може да бъде връзван в различна форма, според стила на комбиниране.

Сако тип жилетка в антрацит

Късото сако в цвят антрацит е изработено от материя с 32% съдържание на вълна, 52% полиестер и 10% акрил. Стилът и кройката са нежни, с меки линии, завършени със сатенен контур.

Допълнихме тоалета със сив панталон от вълна, полиестер и еластан - практичен и задължителен за гардероба на съвременната жена през зимата.

Абонирай се

Може да изберете също