Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Късо дамско палто от екокожа

Смелите Ви предпочитания, свързани с облеклото, се превръщат във Ваш разпознаваем стил. Романтичната и чувствена осанка на това палто се дължи именно на комбинацията от нетрадиционни елементи: силно разкроена горна част, завършваща в 7/8 ръкави, и долна част от колан тип корсет, който подчертава талията. Индивидуалност и нежност. Можете да носите палтото в различни ситуации и при разнообразие от поводи.

LuxyLu image
Палто от екокожа в черно

Романтична линия и в студените дни

Цвят, вдъхновен от суровата красота на дивите животни през зимата, който се вписва чудесно и в модерната градска среда. Заложете на запомнящ се модел в категоричен нюанс, който се съчетава отлично както с по-ярки цветове, така и с по-консервативните, сякаш станали класически за студения сезон тъмни тонове.

Палто от екокожа в черно

Стилно палто за зимата

Късото палто в графитено черно е изборът на онези дами, които залагат на класически външен вид. В случая връхната дреха е съчетана със сив панталон от вълна, полиестер и еластан - практичен и задължителен за гардероба на съвременната жена през зимата. Идеално подхожда и на поли и рокли. Съставът на плата на палтото в горната му част е 95% полиестер, а за корсетния колан - 70% вълна и 30% полиамид. Хастарът е изработен от 100% полиестер.

Абонирай се

Може да изберете също