Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Късо палто в аленочервено

Индивидуалните Ви предпочитания, свързани с облеклото, се превръщат във Вашата модна визитка. Достатъчно е да има един различен елемент в избраната комбинация от дрехи, за да се отличите.

Палтото е вталено в горната част и разкроено в трапецовидна форма от талията до подгъва. Има асиметричен шлиц в средата на гърба. Закопчаването в предната част на модела е скрито. Яката е своеобразен акцент.

LuxyLu image
Късо червено палто

Всекидневна елегантност, топлина и удобство

Оригиналният дизайн на облеклото Ви отличава, дава Ви допълнителна увереност и Ви кара да се усмихвате дори през най-мрачните есенни дни. Заложете на царствено аленочервено - нюанс, който се съчетава отлично както с по-ярките цветове, така и с по-консервативните, сякаш станали класически за есента тъмни и неутрални нюанси.

Късо червено палто

Късо палто с голяма яка

Късото палто в червено е изборът на онези дами, които искат да бъдат с изключителен външен вид. Тук връхната дреха е съчетана със сив панталон от вълна, полиестер и еластан - практичен и задължителен за гардероба на съвременната жена през есента. Съставът на плата с релефна текстура, използван за палтото, е 65% полиестер, 34% вискоза и 1% еластан. Хастарът е изработен от 100% полиестер.

Свързани продукти

Панталон и късо черно палто

Елегантно късо палто с вталена кройка. С голяма яка, превърната в акцент. Линията се разкроява в трапецовидна форма от талията към подгъва. Скрито закопчаване.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също