Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Шлиферът: отвъд ограниченията

Късият шлифер е абсолютно универсално облекло, с което ще бъдете подготвена за всички предизвикателства, поднесени от всекидневието. Имате неограничени възможности да комбинирате модела с любимите си дрехи в елегантен или по-небрежен стил. Винаги актуален модел.

LuxyLu image
Къс дамски шлифер в тъмносиво

Метални отблясъци в тъмен графит

Шлиферът е с два реда копчета. Коланът е подвижен, с катарама, дава възможност за различни варианти на връзване и закопчаване. В тон с колана са щрифелките на ръкавите. Дрехата има четири джоба - горните два са със скрити ципове във фианковите шевове, а тези при талията са външни и с капачета. Добавени са гарнитури от изкуствена кожа. Яката е своеобразен акцент. С пагони при раменете. С хастар.

Къс дамски шлифер в тъмносиво

Къс дамски шлифер

Металното тъмносиво на шлифера, комбиниран с черен панталон с високо съдържание на вълна, Ви позволява да се впишете в динамичния градски пейзаж. Впуснете се в приключението, наречено всекидневие, и се насладете на комфорта при носене на модела от 100% памук.

Свързани продукти

Къс дамски шлифер в светлокафяво

Елегантен къс шлифер, изработен от памук. Стилен светлокафяв нюанс. Двуредно закопчаване. Пагони при раменете. Подвижен колан с катарама. Гарнитури от изкуствена кожа. Четири джоба.

Вижте

Къс дамски шлифер в сиво

Спортно-елегантна дреха с двуредно закопчаване. Шлиферът е с пагони при раменете, има подвижен колан с катарама, както и щрифелки на ръкавите, гарнитури от изкуствена кожа. Четири джоба.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също