Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Вълнено палто с оригинален дизайн

Зимните улици също биха могли да се превърнат в моден подиум, особено когато носите връхна дреха като тази. Допълнете съдържанието на гардероба си с палто, създадено за дръзките дами, които държат да се отличават. Заложете на изящните детайли, които не остават незабелязани. Разбира се, смелостта е в границите на добрия вкус и успешно разнообразява облеклото през студения сезон.

LuxyLu image
Вълнено палто в сиво и черно

Неповторима визия, която впечатлява

Зимното палто, в чийто състав преобладава вълната, е със свободен силует. Изработено е от мъхест плат с интересен геометричен мотив в сиво-бяло. Добавихме акценти от втори материал в черно и ги съсредоточихме в зоната на ръкавите, при предния борд и яката. Яката е права и висока, за да предпазва от студения зимен вятър. Закопчаването на палтото е асиметрично, с тик-так копчета. С два външни джоба и с подплата.

Вълнено палто в сиво и черно

Дамско палто

Нашият стремеж е да съчетаем красивия дизайн и практичното предназначение на дрехата в един модел. За целта заложихме на висококачествени материи: плат 1: 80% вълна, 20% полиамид; плат 2: 95% полиестер, 5% други влакна; хастар: 100% полиестер.

Абонирай се

Може да изберете също