Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Дръжте високо яката и стандартите

Три неща трябва да държите високо - главата, стандартите и яката на зимното си палто, защото зимните улици също биха могли да се превърнат в моден подиум, особено когато носите връхна дреха като тази. Допълнете съдържанието на гардероба си с палто, с изчистен характер и заложете на елегантния силует, които няма да остане незабелязан.

LuxyLu image
Дълго зимно палто

Изчистена визия, която се запомня

Зимното палто, в чийто състав преобладава вълната, е с втален силует, който му предава нежна елегантност. В изчистената визия са добавени само два акцента - деликатен шнур, който се спуска по цялата предница от яката до долу, и декоративен, асиметрично разположен колан. Яката е права и висока. Закопчаването на палтото също е асиметрично, с тик-так копчета. С два скрити функционални джоба.

Дълго зимно палто

Дамско вълнено палто

Нашият стремеж е да съчетаем красивия дизайн и практичното предназначение на дрехата в един модел. За целта заложихме на висококачествени материи от 70% вълна и 30% полиамид. Платът е тъмносив меланж, в който са втъкани червени и сини нишки. Палтото е с хастар от 100% полиамид.

Свързани продукти

Вълнено палто с висока яка

Вълнено палто с висока яка и ефектен колан.

Вижте

Вълнено палто с висока яка

Вълнено палто с висока яка и ефектен колан.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също