Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

С цвят на старо вино

Както наситеният цвят на виното говори за високото му качество и тук търсим същите асоциации. Цветът на императорите- бордо, изразява достойнство, сила, умереност, благочестие и щедрост. Ние добавихме изтънченост и елегантност на това палто, качества, които Ви описват напълно.

LuxyLu image
Класическо вълнено палто в бордо

Стилна визия, която се запомня

Зимното палто, в чийто състав преобладава вълната, е с елегантно втален силует. Високата яка и закопчаването до горе ще Ви предпазва в студеното време. Палтото е декорирано с множество декоративни тегели. Двата функционални джоба са завършени с високо поставени капачета. Щрифелките на ръкавите придават леко спортна визия.

Класическо вълнено палто в бордо

Дамско вълнено палто в бордо

Нашият стремеж е да съчетаем красивия дизайн и практичното предназначение на дрехата в един модел. За целта заложихме на висококачествена материя, която е комбинация от 75% вълна и 25% полиамид. Подплатата е от 100% полиестер.

Свързани продукти

Класическо късо палто в черно

Вълнено палто с двуредово закопчаване. Елегантен висок ревер, който визуално удължава фигурата. Дрехата е с права, класическа линия. Палтото е с шлиц при гърба и има два джоба, с капачета под талията. Подплата е с ефектен леопардов мотив.

Вижте

Късо вълнено палто в сиво

Вълнено дамско палто с елегантен силует и вталена кройка. Високата яка и закопчаването до горе ще Ви предпазват в студеното време.

Вижте

Сиво сако и панталон

Втален дамски костюм от сако и панталон. В сив цвят, с елементи от екокожа. Сакото е с яка, която преминава в ревер. С два функционални джоба и един декоративен. С дълбок, но стилен шлиц. Ефектен дизайн, който разнообразява класическата кройка на дамското сако. Панталонът е с тесен крачол и изчистена линия.

Вижте

Може да изберете също