Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Увереност всеки ден

Дамско вълнено палто за деловия делник. С подчертана женственост, дизайнът е създаден, така че да прикрие евентуални проблеми в областта на ханша. В комбинация с коланчето, яката също е изработена в черен цвят, като придава строгост и увереност. Хармоничен стил, завършен с нестандартен акцент.

LuxyLu image
Вълнено палто с дълбок шлиц в синьо

Женственост, която вдъхновява

Палтото е от стегнат вълнен плат. Кройката е вталена в горната си част за повече елегантност, а надолу е с вграден колан и леки чупки, за да придаде свобода и ефирност. Яката е висока. Закопчаването е едноредно. С два елегантно скрити джоба. Акцентът, на който се набляга е асиметричният шлиц, който допълва усещането за самочувствие.

Вълнено палто с дълбок шлиц в синьо

Дамско вълнено палто

Към елегантния силует на зимното палто добавихме и силен акцент- дълбок асиметричен шлиц. Изработено от висококачествен плат от 80% вълна и 20% полиамид, това палто ще Ви носи комфорт в студените дни. С хастар от 100% полиестер.

Свързани продукти

Сако в тъмнолилаво и класически панталон

Пролетно-есенното сако в дълбоко тъмнолилаво грабва вниманието и се превръща във Ваша модна визитка. Елегантната линия е изработено от трипластова структура - с вградена вата между хастара и основния плат. Красиво, удобно, топло.

Вижте

Кокетно зимно палто в тъмносиньо

Елегантно палто с двуредово закопчаване, изработено от стегнат вълнен плат. С два скрити функционални джоба отпред.. Моделът позволява закопчаване високо до яката и по-ниско за ефектни ревери.

Вижте

Дамско вълнено палто в светлокафяво

Вълнено палто с двуредово закопчаване. Елегантен висок ревер, който визуално удължава фигурата. Дрехата е с права, класическа линия. Палтото е с шлиц при гърба и има два джоба, с капачета под талията. Подплата е с ефектен леопардов мотив.

Вижте

Може да изберете също