Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Висока яка за високи стандарти

Зимните улици също биха могли да се превърнат в моден подиум, особено когато носите връхна дреха като тази. Високата яка ще държи главата Ви винаги високо вдигната, а лекият разкрой надолу ще дава свобода на уверената Ви крачка. Допълнете съдържанието на гардероба си с палто, с изчистен характер и заложете на елегантния силует, които няма да остане незабелязан.

LuxyLu image
Дълго зимно палто

Неповторима визия, която впечатлява

Зимното палто, в чийто състав преобладава вълната, е с втален силует, който му предава нежна елегантност. В изчистената визия са добавени само два акцента - деликатен шнур, който се спуска по цялата предница от яката до долу, и декоративен, асиметрично разположен колан. Яката е права и висока. Закопчаването на палтото също е асиметрично, с тик-так копчета. С два скрити функционални джоба.

Дълго зимно палто

Дамско палто

Нашият стремеж е да съчетаем красивия дизайн и практичното предназначение на дрехата в един модел. За целта заложихме на висококачествени материи от 70% вълна и 30% полиамид. Платът е в контрастираща черно-бяла шарка, която напомня за зимна приказка. Палтото е с хастар от 100% полиамид.

Свързани продукти

Дълго зимно палто

Вълнено зимно палто с изчистен силует в тъмен меланж. В плата са втъкани деликатни нишки в червено и синьо, които разчупват сивотата на студеното време. Декоративен шнур обточва цялата предница, като се спуска от яката до долу. Закопчаването е асиметрично, като е добавен и декоративен колан. Яката е висока. С хастар.

Вижте

Може да изберете също