Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Вълнено палто с оригинален акцент

Елегантността и високото качество са наша запазена марка, но за да се отличавате в студеното време, добавяме открояващи се акценти към дизайна на връхната дреха. Комбинирахме десен от меланж с детайли в черно, които да бъдат лесно съчетавани, а стилната кройка да позволява комбинация както с поли и рокли, така и с панталони, дори и от деним.

LuxyLu image
Дамско палто с дълбок шлиц

Стилна визия, която се запомня

Палтото е от стегнат вълнен плат. Кройката е вталена в горната си част за повече елегантност, а надолу е с вграден колан и леки чупки, за да придаде свобода и ефирност. Яката е висока. Закопчаването е едноредово. С два елегантно скрити джоба. Акцентът, на който се набляга е асиметричният шлиц, който допълва усещането за самочувствие.

Дамско палто с дълбок шлиц

Дамско вълнено палто

Към елегантния силует на зимното палто добавихме и силен акцент- дълбок асиметричен шлиц. Изработено от висококачествен плат от 80% вълна и 20% полиамид, това палто ще Ви носи комфорт в студените дни. С хастар от 100% полиестер.

Свързани продукти

Вълнено палто с дантела

Елегантно вълнено палто с изчистен дизайн. С вграден колан и висока яка от вълнена дантела. Палтото е с леки чупки в предната долна част. С дълбока асиметрична цепка.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също