Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Вдъхновение в черна дантела

Вдъхновение, изразено в черна дантела от вълна. Топлотата на материята и нежността на формите са лично отношение към дизайна. С подчертана женственост, кройката е скроена, така че да прикрива деликатно нежеланото в областта на ханша. Високата яка отразява Вашата увереност.

LuxyLu image
Вълнено палто с дантела

Женственост, която вдъхновява

Палтото е от стегнат вълнен плат. Кройката е вталена в горната си част за повече елегантност, а надолу е с вграден колан и леки чупки, за да придаде свобода и ефирност. Яката е висока. Закопчаването е едноредово. С два елегантно скрити джоба. Акцентът в задната част на палтото е асиметричният шлиц, който допълва усещането за самочувствие.

Вълнено палто с дантела

Дамско вълнено палто

Към елегантния силует на зимното палто добавихме и силни акценти от вълнена дантела и дълбок асиметричен шлиц. Изработено от висококачествен плат от 80% вълна и 20% полиамид, това палто ще Ви носи комфорт в студените дни. С хастар от 100% полиестер.

Свързани продукти

Дамско палто с дълбок шлиц

Елегантно вълнено палто с изчистен дизайн. С вграден колан и леки чупки в предната долна част. С висока яка и дълбока асиметрична цепка. Нежен класически меланж, завършен с детайли в черно.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също