Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Приказен стил във всеки детайл

Ако обичате да сте кокетни и стилни, припознайте Вашия стил в линии от мек вълнен плат в нежно сиво. Достатъчно е да има един различен елемент във връхната Ви дреха, за да се отличите. Изразителната яка е Вашата модна визитка. Заложете на палто, което изразява Вашата приказност и плам.

LuxyLu image
Дълго вълнено палто с голяма яка

Подчертана женственост и изчистен шик

Палтото е от стегнат вълнен плат, в комбинация с кашмир. Кройката е вталена в горната си част за повече елегантност, а надолу преминава в лек трапец, като придава свобода и ефирност. Яката е голяма. Закопчаването е скрито. Скрити са и двата функционални джоба. Акцентът в задната част на палтото е асиметричният шлиц, който допълва усещането за ефирност, а множеството декоративни тегели изящно подчертават крехката женственост.

Дълго вълнено палто с голяма яка

Дамско вълнено палто

Идеално завършеният силует, подчертава крехкостта и нежността на женската структура, а голямата яка изразява нейната буйност и страст. Изработено от висококачествен плат от 70% вълна, 15% кашмир и 15% полиамид, това палто ще Ви носи комфорт и удоволствие в студените дни. С хастар от 100% полиестер.

Абонирай се

Може да изберете също