Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Шик в черна дантела

Разчупете деловия стил с малко кокетност от изкусно вплетена вълнена дантела. С подчертана женственост, дизайнът е създаден, така че деликатно да прикрие нежеланото в областта на ханша. Високата яка придава строгост и увереност. Хармоничен стил, завършен с нестандартен акцент. Дизайн, създаден за Вашето удобство.

LuxyLu image
Дамско вълнено палто с дантела в тъмносиво

Женственост, която вдъхновява

Палтото е от стегнат вълнен плат. Кройката е вталена в горната си част за повече елегантност, а надолу е с вграден колан и леки чупки, за да придаде свобода и ефирност. Яката е висока. Закопчаването е едноредно. С два елегантно скрити джоба. Асиметричният шлиц дава допълнително усещане за самочувствие.

Дамско вълнено палто с дантела в тъмносиво

Дамско вълнено палто

Към елегантния силует на зимното палто добавихме и силен акцент- черна дантела от вълна. Изработено от висококачествен плат от 80% вълна и 20% полиамид, това палто ще Ви носи комфорт в студените дни. С хастар от 100% полиестер.

Свързани продукти

Вълнено палто с дантела

Елегантно вълнено палто с изчистен дизайн. С вграден колан и висока яка от вълнена дантела. Палтото е с леки чупки в предната долна част. С дълбока асиметрична цепка.

Вижте

Дамско палто с дълбок шлиц

Елегантно вълнено палто с изчистен дизайн. С вграден колан и леки чупки в предната долна част. С висока яка и дълбока асиметрична цепка. Нежен класически меланж, завършен с детайли в черно.

Вижте

Може да изберете също